Popis artikala i PuSCH App

Savršena kombinacija za profesionalno poručivanje i upravljanje skladištem

U sklopu PuSCH sistema za podršku Schachermayer partnerima, SCH-kupci na Portalu za partnere u popisu artikala ili u Smartphone aplikaciji PuSCH App pronalaze optimalno rešenje za znatno brže i jednostavnije upravljanje proizvodima i zalihama na skladištu.

Moguća područja primene:

  • Servisna vozila
  • Regalne police u trgovinama
  • Rezervni delovi i pomoćni materijali u policama
  • Porudžbine koje se ponavljaju
  • Projekti koji se ponavljaju
  • Individualni projekti za kupce
Popis artikala i PuSCH App mogu se koristiti zajedno kao i odvojeno, nezavisno jedna od druge. Popis artikala sastoji se od lista artikala i lista za poručivanje pa vam nudi brojna područja primene:

LISTA ARTIKALA: Vaš individualni katalog proizvoda
Lista artikala može biti potpuno individualno kreirana prema potrebama kupca. Dakle, određene skupine artikala možete sortirati (npr. prema porudžbinama koje se ponavljaju, skladištima, servisnim vozilima, projektima, itd...) i kao takvim optimalno upravljati.
Tako sortirane liste artikala čine jedan individualno kreiran „katalog proizvoda“ koji je ujedno i podloga za liste poručivanja, individualne etikete, funkciju „kupi sada“, Code-Scan pomoću Smartphone mobilnog uređaja itd.


LISTE ZA PORUČIVANJE sa unosom dodatnog teksta
Iz lista artikala možete generisati listu za poručivanje. Mogućnost unosa dodatnog teksta za komisioniranje, termin isporuke kao i integrisana funkcija „kupi sada“ pružaju veliku prednost korisnicima. Ovakvim načinom poručivanja i brzom isporukom SCH-kupci prave uštede na skladišnom prostoru i skladišnim troškovima.
Artikle je moguće uneti na listu artikala kao i na listu za poručivanje upisivanjem broja artikla, ili jednostavno klikom preko webkataloga ili preko Code-Scan na vašem Smartphone mobilnom uređaju. Ukoliko neki od odabranih artikala izlaze iz asortimana, biće označeni na obe liste.


Popis artikala & korištenje mobilne verzije PuSCH App:
SCH-kupci imaju direktan pristup preko Smartphone mobilnog uređaja za upravljanje/obrađivanje i savršen pregled odabranih artikala i lista za poručivanje. Kada su liste sinhronizovane sa mobilnim Smartphone uređajem, tada na mobilnom uređaju imate kompletne informacije o proizvodima sa fotografijama i detaljnim opisom.


KUPI SADA: poruči samo jednim klikom
Nezavisno o tome gde se nalaze, SCH-kupci mogu pomoću aplikacije PuSCH App na Smartphone mobilnom uređaju i funkcije „kupi sada“, sve odabrane artikle u korpi poručiti samo uz jedan jedini klik.


KREIRANJE ETIKETA:
Za optimalan pregled direktno na skladišnom mestu SCH-kupci imaju mogućnost prema svojim individualnim potrebama kreirati etikete, ispisati i savršeno obeležiti skladišna mesta. Program za kreirenje etiketa uključujući i podloške standardnih uobičajenih formata nalazi se na Portalu za partnere u meniju „Aplikacije“.

Etikete & korištenje mobilne aplikacije PuSCH App:
Pomoću aplikacije PuSCH App i Smartphone mobilnog uređaja ili Bluetooth skenera, SCH-kupci skeniraju Barcode sa etiketa direktno na skladišnom mestu ili EAN Code na proizvodu pa na taj način mogu optimizovati proces nabavke.

Dodatne informacije
Korisnička upustva na desnoj strani sadrže detaljne opise funkcija koje možete preuzeti u PDF formatu. Korisnički video zapisi prikazuju kako se pojedine funkcije mogu koristiti u praksi. Vaši prodajni SCH-saradnici kao i stručno osoblje u Schachermayer centrali, na raspolaganju su vam za dodatna pitanja
011/78 70 233