Ono što nas pokreće: još od 1838. godine

Godine 1838 Jozef Šahermajer (Joseph Schachermayer) osnovao je bravariju u Lincu. Ona predstavlja kamen temeljac za naše porodično preduzeće. Od tada, Schachermayer se neprestano menja shodno zahtevima tržišta. Preduzetnička vizija i težnja ka inovacijama već generacijama obezbeđuju stabilan rast ovom porodičnom preduzeću.

Šesta generacija porodičnog preduzeća

Na temelju porodične tradicije duge više od 180 godina grupacijom od 2008. godine upravljaju Gerd i Josef Schachermayer: Gerd Schachermayer odgovorni je direktor kompanije Schachermayer, a Josef Schachermayer kompanije Rechberger. Pod njihovim se vodstvom neprestano ulaže u održive reorganizacije i proširenja oba poduzeća te se osim toga redovno modernizuju podružnice unutar zemlje i izvan nje. Stalna usmerenost na potrebe kupaca od središnje je važnosti te se u tu svrhu pod vodstvom Gerda Schachermayera proširuje i ponuda usluga. Ova braća trenutno vode šestu generaciju porodičnog preduzeća.

Veletrgovci za tehničke proizvode

Možemo da se pohvalimo dugogodišnjim iskustvom u branši, kao i velikim asortimanom tehničkih proizvoda i dizajnerskih rešenja. Snažni timovi zaposlenih omogućuju nam da održavamo odnos sa klijentima koji je prevashodno orijentisan ka pružanju sveobuhvatnih usluga. Snabdevamo trgovce iz oblasti obrade drveta, stakla i metala, industrijska preduzeća, kao i zanatske radionice širom Evrope. Rado ćemo i vama pomoći pri implementaciji projekta uz sveobuhvatni asortiman proizvoda. Više od 100.000 artikala na lageru dostupno je našim klijentima putem veb-kataloga: okovi za nameštaj, pričvrsni elementi, gotovi građevinski proizvodi, magacinska oprema, metali, alati, hemijsko-tehnički proizvodi, kuhinjski aparati, sudopere, armature i sanitarije, mašine za obradu drveta i metala.

Ka veb-katalogu

 

Pružalac usluga povezan sa klijentima

Naši klijenti imaju pristup velikom asortimanu proizvoda, koriste prednosti modernih logističkih struktura, lako i praktično upoređuju i naručuju proizvode putem veb-prodavnice ili koriste stručno savetovanje zaposlenih u unutarkompanijskoj ili spoljnoj službi u čitavoj Austriji. Apropo savetovanja: naša mreža stručnjaka u specijalizovanim odeljenjima pružaju vam podršku čak i u slučaju složenih primena i posebnih zahteva. Pri tom je fokus stavljen na prilagođena rešenja i brzu implementaciju. Pružamo vam podršku uslugama iz oblasti prodaje, obrade, proizvodnje, logistike i mašina. Tako vam ostaje vremena za ono najbitnije.

Pogledajte našu ponudu usluga

 

 

Razgranati u regionu, aktivni širom Evrope

Jeste li čuli za „Yellow-City“ u Lincu? Tako naši dugogodišnji klijenti nazivaju centralu preduzeća u industrijskoj zoni u Lincu, koju krasi prostor za savetovanje površine 6000 m2 . Moderne izložbene prostore i vrhunsku uslugu savetovanja možete da pronađete i u Beču, Sankt Peltenu, Gracu, Filahu, Rankvajlu, Insbruku i Salcburgu. Našim klijentima iz Mađarske, Republike Češke, Slovenije, Slovačke, Hrvatske, Poljske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Rumunije, Italije i Nemačke na raspolaganju su specifične ponude za datu zemlju. Inače, od naziva „Yellow-City“ nastala je i naša heš oznaka #helloyellow. Pronađite nas i na internetu i pratite naše stranice!

Podaci za kontakt i rute do svih lokacija