Portal za partnere

Usluga za trgovinu, industriju i zanatstvo koja svakodnevno pomera granice

[Translate to Srbija:]

Portal za partnere se razvio u nezaobilaznu uslugu za trgovinu, industriju i zanatstvo. Kao registrovani korisnik imate pristup čitavom asortimanu u veb-katalogu, kao i brojne ostale usluge i alatke. Da bi pristupili ličnom području, klijenti preduzeća Schachermayer se prijavljuju koristeći podatke za pristup putem interneta. Prvi put ste na portalu za partnere? Veb-pristup možete da zatražite OVDE.

 

Platforma za klijente za više produktivnosti

Veb-katalog – pretraga na internetu i upoređivanje proizvoda

Veb-katalog sadrži preko 100.000 artikala, ažurira se svakodnevno i sadrži aktuelne informacije o ceni i isporuci, kao i praktične opcije pretrage i upoređivanja proizvoda. Digitalna proširenja – poput, recimo, CAD podataka, uputstva za montažu, video-zapisa i sl. – pomažu pri primeni u praksi.

Veb-katalog

Korpa za veb-kupovinu – naručivanje putem interneta kada god to poželite

Portal za partnere odgovara osnovnim zahtevima brze i neposredne usluge i predstavlja direktnu vezu ka poslovnim uspesima. Klijenti mogu da naručuju potrebne artikle 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji putem korpe za veb-kupovinu ili putem pametnog telefona. Isporuka se u Austriji vrši radnim danima, u roku od 24 časa.

Primene – veb-etiketiranje i korišćenje ostalih usluga

Kako biste imali optimalan pregled magacina, na raspolaganju je mogućnost izrade i štampanja prilagođenih etiketa, kojima potom možete da obeležite magacine. Ostale usluge poput, recimo, aplikacije za praćenje prometa i evidencije, preuzimanje dokumenata, kataloga i usluga za velike mašine pomažu vam u svakodnevnom poslovanju.