Sve U praksi

Flexinno: Budite uvek fleksibilni

© www.garger.at

#U PRAKSI | Hoteli i apartmanske kuće imaju mogućnost da sobu dizajniranu za dve osobe, po potrebi proširuju dodatnim krevetom. Međutim, tu estetika i udobnost obično padaju ispit. Flekinno sistem nameštaja kompanije Saalbacher Tischlerei Flekinno GmbH ima rešenje: Sa samo nekoliko jednostavnih koraka kauč se može pretvoriti u krevet na sprat, a bračni u udobnu porodičnu sobu.

Austrija živi od turizma, fleksibilnost je glavni prioritet u hotelijerstvu - naročito kada je kapacitet u pitanju. Često je potreban dodatni prostor za spavanje za decu, a u dvokrevetnoj sobi može da odsedne i šest gostiju, kako bi se zadržala visoka popunjenost. Upravo tu se savršeno uklapa sistem nameštaja Flekinno - ideja koja je došla slučajno, kaže Josef Langegger, menadžer majstorske stolarske radionice u Saalbachu: „Ideja je zapravo potekla od potrebe, jer u porodičnom poslu imamo i hostele za mlade sa krevetima na sprat, na primer za studente, na kojima su vikendima odrasli morali da spavaju. Mi smo želeli to da promenimo. Prvi put smo predstavili naš sistem na GAST-u u Salzburgu, nakon čega se sistem nameštaja Flekinno, od 2003, znatno razvio.“

 


Individualnost je ključna


Svaki Flekinno krevet može biti jedinstven jer kupac može izabrati vrstu drveta, ukrasni materijal, boju i navlaku za kauč, poput kože ili tkanine. Pored toga, na primer, model „Plano Frame Cube“ nudi mogućnost postavljanja drvenog prednjeg dela sklopivog kreveta sa omiljenom slikom. To svakoj hotelskoj sobi daje svoj karakter. Udobnost i estetika uvek ostaju glavni prioritet u sistemu nameštaja Flekinno. Ova "stolarska radionica" je na strani kupca tokom svakog proizvodnog koraka: od zamišljanja do skiciranja i 3D prikaza, do izrade i montaže. Schachermayer već dugi niz godina, ovoj kompaniji kompaniji u Salzburgu isporučuje okov, alat, montažne delove ili hemijsko-tehničke proizvode.
 

 

Od dvokrevetne do porodične sobe


Kutije sa proletnim krevetima već su godinama trend. I ovde je Flekinno smislio dodatnu ideju: Super udobni kreveti se mogu postaviti bilo gde u sobi, po dužini ili horizontalno. To znači da se prostrana dvokrevetna soba može pretvoriti u sobu sa šest kreveta bez većih gubitaka, opciono sa bračnim ili krevetima za jednu osobu. U naredne dve godine Flekinno će uložiti u nove mašine vrhunske tehnologije. Zajedno sa novom zgradom kompanije, investicije iznose devet miliona evra.

 

Mirno spavanje


Od nedavno, Flekinno GmbH takođe pruža miran san serijom Vellinno sistema spavanja. Osnovna ideja Vellinno® krevetnog sistema je da optimalno podrži ljudsko telo u svim položajima spavanja, bez obzira da li ležite na leđima, stomaku ili boku. Smirujući talasi, slični vodenom krevetu, osiguravaju duže, opuštenije periode spavanja.

 

VIŠE INFORMACIJA: Flexinno

( )