Sve Pogled

Kupujte iz udobnosti Vašeg doma

#POGLED | Bilo da sedite u svojoj kancelariji ili kod kuće, u bilo kojim okolnostima, putem računara ili pametnog telefona možete saznati sve informacije vezane za željeni artikal - Schachermayer veb katalog je uvek dostupan.

Krajem 2019. godine, Schachermayer se na internet mreži prezentovao u sasvim novom ruhu. Veb-stranica je u potpunosti prilagođena korisniku i optimizovana za mobilne uređaje.

Odmah na početnoj stranici našeg novog veb-sajta možete pronaći najvažnije informacije o firmi Schachermayer. Putem direktnih linkova pristupate Portalu za partnere, celokupnom asortimanu u veb-katalogu, uslugama, aktuelnim novostima, informacijama o firmi kao i o mogućnosti zaposlenja u preduzeću Schachermayer.

 

Portal za partnere

Portalu za partnere pristupate preko glavnog menija koji je smešten u gornjem desnom uglu stranice ili preko direktnih linkova na određene kategorije proizvoda. Kao i pre, ovde ćete pronaći sve servise Portala za partnere kao što su katalozi za listanje, korpa, različiti dokumenti, popisi artikala ili kreiranje etiketa.

Veb-katalog prikazuje artikle iz našeg asortimana sa cenama bez PDV-a. Jednim klikom na dugme „Naručiti“ korisnici se preusmeravaju na veb-šop:

  • postojeći SCH-partneri se prijavljuju ili po potrebi traže pristup veb-šopu

  • novi kupci traže registraciju preko onlajn obrasca

Korisnicima su tako, u bilo koje vreme, dostupne njihove individualne informacije (nalozi, računi, odobrenja, i drugo). 

 

Optimizovano za mobilne uređaje

Jednostavna navigacija i ugodno čitanje putem pametnog telefona je sada moguće. Stranica je kompletno prilagođena korisnicima, pregledna je i jasno struktuirana. Jednim klikom pristupate Portalu za partnere, stranici sa novostima ili stranici sa uslugama.

 

Ukoliko se još niste registrovali, zatražite svoje korisničko ime od predstavnika prodaje na terenu ili u unutrašnjim službama.

 

KONTAKT

T. 011/ 78 70 233
E. info@schachermayer.rs

( )