Sve Sve Pogled Impuls U praksi

NOVO u web katalogu: izbor karakteristika artikla

#POGLED | Imamo nešto novo za vas u našem web katalogu što vam dodatno olakšava pronalaženje pravog artikla: od sada možete direktno izabrati odgovarajuću verziju naših proizvoda pomoću padajućeg menija - bilo da se radi o širini, dužini, boji ili nosivosti.

Verovatno vam je poznato, pronašli ste odgovarajući aspirator ili vijak za svoj projekt u našem web katalogu, ali navedena širina ili dužina ne odgovaraju. Sada vam možemo dodatno olakšati sa izborom karakteristika: ako postoji više od jednog artikla u jednoj strukturnoj grupi artikala, i barem jedna karakteristika se razlikuje, to će se prikazati u padajućem meniju za odabir. Prikazuju se sve karakteristične vrednosti artikala, a ne samo od početnog artikla. Proizvod se zatim filtrira i vrednosti koje više ne odgovaraju se isključuju.

Na primer, ako tražite vijke za ivericu, iz padajućeg menija možete izabrati prečnik, dužinu i pogon. Možete koristiti dugme „Poništi izbor“ za filtriranje svih karakteristika od samog početka. Ako je u grupi samo jedna stavka ili se nijedna karakteristična vrednost ne razlikuje, prikaz ostaje kao pre - bez padajućeg menija.

Opcija izbora karakteristika je dostupna samo u detaljnom prikazu artikla, ne i u PopUp prozoru u katalozima za listanje. Ovde prikaz ostaje kao i do sada.

 

Isprobajte odmah u web katalogu!

( )