Sve Sve Pogled Impuls U praksi

Skriveni delovi nameštaja

#IMPULS | Italiana Ferramenta specijalizovana je za proizvodnju visokokvalitetnog pribora i okova za industriju nameštaja. Njihov moderan način planiranja odlikuje stalno istraživanje novih i inovativnih rešenja, koja su dugotrajna i stvaraju dodatnu vrednost kada ih primenjuju kupci. Nameštaj mora biti stabilan i siguran za korišćenje, bez obzira koliko se upotrebljavao.

Italiana Ferramenta razvila je svoju poziciju u proizvodnji dodataka i okova za industriju nameštaja zahvaljujući svojoj fleksibilnosti i prilagodljivosti. Predanim istraživanjem kvaliteta, dizajna i tehnike, Italiana Ferramenta predlaže rešenja koja se razlikuju od postojećih proizvoda na tržištu. Zahvaljujući korišćenju napredne  tehnologije, potrazi za novim materijalima, izradi prototipova, inovativnim idejama i visokoj kontroli kvaliteta, Italiana Ferramenta može svojim kupcima ponuditi specifičan asortiman proizvoda, što im daje priliku da budu konkurentni na jedinstven i ekskluzivan način.

U našem web katalogu možete pronaći širok asortiman Italiana Ferramenta okova za nameštaj: šarke, preklopni okov, sastave bravica za nameštaj, nosače polica i konzola, spojni okov, kao i postolja za stolove i korpuse. Ovde izdvajamo:

Kimana Skin preklopna šarka

Kimana Skin je nova i ekskluzivna šarka za preklope ili vrata koja se otvaraju na dole i na gore. Kimana Skin karakterišu vrlo elegantni oblici koji nameštaju daju estetsku i funkcionalnu dodanu vrednost. Kimana se zatvara u ravni sa pločom i sjedinjuje se sa ormarićem i vratima. Jedinstveni i patentovani dizajn poboljšava, ne samo estetiku, nego i montažu na ploču, zahvaljujući dobro raspoređenim vijcima.

Potisni mehanizam K-Push Tech

K PUSH TECH je program sastava automatskog otvaranja vrata nameštaja bez ručkica. Poseban unutrašnji mehanizam osigurava vrlo tiho, ali snažno korišćenje, osiguravajući dugotrajnost, što ga čini savršeno prikladnim za vrata različitih veličina. K PUSH TECH dostupan je sa odbojnikom, za ormare sa opružnim šarkama, i sa magnetom, za ormare sa šarkama bez opruge ili negativnim šarkama. Potrebni dodatni artikli: Adapter K-Push Tech

KIARO SKIN set okova

KIARO SKIN je unapređena performansa dobro poznatog KIARO okova za preklop. Kod KIARO SKIN seta još više pažnje je posvećeno minimalističkim svojstvima KIARO okova. 

Nosač police PK2

Nosač police PK2 od sada je i dostupan i za debljine polica 18 i 19 mm. Može se primenjivati kao jednostruki nosač police ili sa dodatnim podešavanjem (Usadni deo PK2). Omogućava spajanje bilo koje strane i police, uključujući donju i gornju ploču, bez korišćenja ikakvog daljnjeg priključka.

Stezni nosač police Moon S

Moon S je dekorativni nosač za samostojeće police. Izrađen je od cinka i plastike. Uz svež i savremen dizajn, prikladan je za staklene i drvene police od 4 do 25 mm debljine. Moon S omogućava savršeno i trajno poravnanje nosača sa zidom. Nosivost do 50 kg po paru.

(Autor: Marijana Simić, 12.06.2023 )

( )