Sve Sve Pogled Impuls U praksi

Blum Aventos: funkcionalni univerzalni uređaji

#IMPULSE | Blum, lider u inovacijama okova iz Vorarlberga, ponovo je osmislio svoju Aventos seriju. Upoznajte Aventos HF, HS i HL top – savršen spoj funkcionalnosti i dizajna u kompaktnom obliku. Dizajn je smanjen, funkcionalnost poboljšana i izgled prilagođen. Bilo da se radi o sklapanju, okretanju, podizanju ili preklapanju - sve vrste pomeranja klapnih okova sada su dostupne kao kompaktna gornja verzija i nude raznovrsne opcije za sve životne prostore.

Otkrijte umetnost kretanja sa Blum Aventos gornjim sklopivim okovama, koji redefinišu svet preklapanja, okretanja, podizanja i preklapanja nameštaja od svoje  2019. godine. Ovi okovi nisu samo elegantni i efikasni, već su i savršene veličine i poboljšani u funkciji i estetici. Aventos HF, HS, HL i HK vrhunski modeli su u harmoniji sa svakim dizajnom enterijera, skriveni iza poklopca u svileno beloj, svetlosivoj ili tamno sivoj boji - u skladu ili kao stilski kontrast nameštaju. Sa individualnim brendiranjem i izborom različitih tipova montaže, uključujući opciju bez alata, Aventos top serija nudi rešenje po meri koje odgovara svakom zahtevu i stilu. Ujednačena i tiha pogonska jedinica Servo Drive dodatno povećava udobnost, tako da svojim kupcima možete ponuditi harmonično i svestrano hardversko rešenje.

HF Top
Aventos HF top revolucioniše dizajn i funkcionalnost visokih ormara. Ovo inovativno okovanje omogućava impresivne preklopne preklope sa dvodelnim prednjim delovima koji nisu samo vizuelno impresivni, već su i laki za upotrebu. Bilo da su uski ili široki aluminijumski ramovi, kombinacija različitih materijala ili asimetrični frontovi – HF vrh otvara nove mogućnosti dizajna za visoke i srednje zidne jedinice. Sa integrisanim ograničavačem ugla otvaranja, prostor do plafona se optimalno koristi bez naletanja na stvari. Veliki poklopci visine do 1200 mm nude pametno mesto za skrivanje kuhinjskih aparata i postavljaju kreativne dizajnerske akcente sa asimetričnim frontovima i mešavinom materijala.

HL top
Probudite zadivljenost sa Aventos HL gornjim poklopcima, koji omogućavaju neograničenu slobodu kretanja. Idealan za ormare iznad radnih površina, ovaj klapni sa visokim podizanjem omogućava postavljanje trupova do 580 mm visine i 1800 mm širine. Elegantno sakrijte električne uređaje iza kuhinjskih frontova i efikasno koristite prostor. Blumotion tehnologija garantuje nežno, tiho zatvaranje, a sa beskonačnim zaustavljanjem, frontovi ostaju tačno tamo gde želite. Rukovanje je san: montaža bez alata, trodimenzionalno prednje podešavanje i simetrične poluge. Aventos HL gornji deo obezbeđuje ujednačen dizajn skrivajući električne uređaje iza neprekidne prednje strane. Harmoničan izgled upotpunjuje električni oslonac za otvaranje, koji reaguje na lagani pritisak i jednako nežno se zatvara pritiskom na dugme.

HS top
Aventos HS čini rukovanje velikim jednodelnim frontovima dečjom igrom. Ovi poklopci obezbeđuju slobodan pristup prostoru za skladištenje dok održavaju potrebnu udaljenost od vrha ormana. Idealan za integraciju u dizajn enterijera, na primer sa bočnim panelima ili profilima venaca. Veliki zaklopci ne zahtevaju dodatnu poprečnu stabilizaciju, a sa Ekpando T sistemom pričvršćivanja, frontovi debljine samo osam milimetara mogu da se pričvrste. Simetrično skladištenje sile obezbeđuje preciznu montažu bez prethodnog bušenja, a integrisano pronalaženje položaja olakšava ceo radni proces. Sa potpuno obnovljenom vrhunskom serijom Aventos, Blum još jednom demonstrira svoju sposobnost da kreira inovativna rešenja koja besprekorno kombinuju dizajn i korisničko iskustvo. Svaki model je pažljivo dizajniran odgovor na različite potrebe i stilove vaših kupaca, bilo da se radi o glatkom pomeranju velikih preklopa, efikasnom korišćenju prostora ili estetskoj integraciji u postojeće životne koncepte.

 

Web katalog
Blum sistemi klapni

( )