Sve Sve Pogled Impuls U praksi

Siguran i brz izlaz

#IMPULS | Vrata na požarnim putevima i sigurnosnim izlazima moraju obavljati verovatno najodgovornije zadatke u celoj zgradi. U isto vreme, ona moraju spašavati živote i čuvati imovinu. Panik okov na izlazima za slučaj opasnosti moraju osigurati brzo i sigurno otvaranje vrata kako bi ljudi mogli izaći iz opasne zone u bilo kom trenutku, čak i u situacijama panike. Dovoljan je pritisak na vodoravni pokretački element vrata i ona će se otvoriti - bez obzira na to jesu li bila zaključana ili ne.

Okov na izlazima za slučaj opasnosti mora osigurati brzo i sigurno otvaranje vrata. Iseo panik okovi serije IDEA Base dizajnirani su u skladu sa standardom EN1125 i nude maksimalnu pouzdanost, sigurnost i trajnost. Kod sistema prema EN1125, rešenja za ova područja primene otvaraju vrata čak i kad gomila pritiska na njih. Čak i deca mogu lako otvoriti vrata, pa je potrebna mala sila za otvaranje vrata kako bi se što pre izbegao požar ili otrovni dim. Prilikom planiranja okova IDEA Base nisu zanemareni dizajn i estetika. Dizajn sa zaobljenim linijama, jedna od prepoznatljivih osobina serije IDEA, estetski je poboljšan i još privlačniji zahvaljujući dizajnu od nerđajućeg čelika. IDEA INOX može predstavljati idealno rešenje u prostorijama u kojima bi se ručka za paniku trebala pojaviti i kao ukrasni element. Među raznim primenama treba istaknuti i posebnu prilagodljivost komponenti za staklena vrata i metalna vrata uskog profila. IDEA Base garantuje već dokazana svojstva jednostavne instalacije, modularnosti, svestranosti i visok nivo bezbednosti. 

Panik kvake Trim

Za spoljno upravljanje panik sistema za izlaz Schachermayer u ponudi ima kvake Trim pogodne za jednokrilna i dvokrilna vrata. Antibakterijski učinak AntiGerm tretmana je trajan i ne zahteva posebno održavanje. Stalno oslobađanje iona srebra osigurava da proizvod ostane učinkovit tokom veka trajanja proizvoda, čak i u slučaju površinskih ogrebotina. To ga čini posebno prikladnim za ugradnju u javne prostore i u sve prostorije u kojima su higijena i zaštita zdravlja temeljno važni zahtevi: bolnice, klinike, škole i vrtići.

WEB KATALOG: ISEO okov za panik vrata

( )