Sve Sve Pogled Impuls U praksi

CELO pričvrsna tehnika: Small Things Matter

#IMPULS | Od nedavno u našem asortimanu možete pronaći pričvrsnu tehniku novog dobavljača CELO. CELO je porodična firma posvećena razvoju i proizvodnji sa vizijom da postanu vodeći međunarodni dobavljač inovativnih, tehničkih vijaka i tehničkih pričvrsnih materijala koji smanjuju vreme i troškove ugradnje i montaže.

Firma CELO razvija, proizvodi i prodaje svoje proizvode više od 50 godina. U tom procesu pažljivo slušaju potrebe kupaca i upoznati su sa različitim sektorima industrije i građevinarstva, kako bi razumeli njihove potrebe i ponudili optimalna rešenja. Inovacija ne dolazi iz inspiracije, već iz procesa na kojima je potrebno neprestano raditi. Iz tog razloga, razvoj novih ideja je tako strukturisan da poštuje sistemske procese koji stvaraju dodatnu vrednost. Širom sveta i u dva poslovna sektora u kojima posluju - industrijskom i građevinskom - ispunjavaju se isti zahtevi: visokokvalitetni proizvodi koji se lako obrađuju i pomažu u optimizaciji radova.

Small Things Matter

Svet se sastoji od malih delova, koji kada su povezani, postaju nešto veliko. Na kraju su male stvari ono što donosi veliku razliku i zato se CELO stručni tim brine za svaki mali detalj - od razvoja do primene. Stvari - ponekad malene poput tipla ili vijka.

WEB KATALOG: CELO asortiman

( )