Sve Sve Pogled Impuls U praksi

Dizajn i tehnika: Italiana Ferramenta

#IMPULS | Kuhinjski elementi moraju biti sigurno i stabilno pričvršćeni kako bi ostali na svom mestu, bez obzira koliko se upotrebljavali. Vešalice za ormare su jedan od najvažnijih delova kuhinje, a često se i ne spominju. Ipak, njihov zadatak „u pozadini“ je veoma važan, jer drže kuhinju na mestu. Iz talijanske firme Italiana Ferramenta nam dolaze dva tipa nosača: APC1 i Libra H11.

Libra H11

Libra H11 je pogodan za viseće donje elemente za sve vrste nameštaja. Brzo i jednostavno se montira sa četiri prethodno izbušene rupe na bočnoj strani, pomoću M6 vijka sa ravnom glavom ili euro vijka. Potpuno iskorišćavanje unutrašnjeg prostora zahvaljujući tankoj bočnoj ploči. Libra H11 omogućava ugradnju u već montirane elemente, jednostavna je i montaža i demontaža. Deo za podešavanje je lako dostupan jer odvijač radi paralelno sa bočnom pločom. Za maksimalnu sigurnost brine se patentirano osiguranje protiv prevrtanja. 

APC1

APC1 je dvostrano kačenje za ormare sa nevidljivim pričvršćivanjem vijcima. Jednostavna montaža, bez predbušenja. Može se postaviti na ormariće sa minimalnim razmakom od 15 mm i podesiv je po visini do 18 mm i dubini do maksimalno 31 mm. Takođe u APC asortimanu su jedna vrsta zidnih ploča i dve vrste zidnih šina izrađenih od vrlo debelog pocinkovanog ojačanog čelika. Zidne šine i zidne ploče imaju ovalne rupe koje olakšavaju ispravno pozicioniranje i daju mogućnost horizontalnog podešavanja. Dostupne su i dve različite pokrovne kapice: jedna okrugla verzija za rupe Ø20 mm i jedna četvrtasta verzija za duple rupe Ø12 mm.

WEB KATALOG: Libra H11

WEB KATALOG: APC1

( )