Sve Sve Pogled Impuls U praksi

Smart Lock G30: pametan pristup

#IMPULS | Koliko puta nam se desi da zaboravimo ključeve od stana ili kuće, ili jednostavno ne budemo sigurni da li smo zaključali ulazna vrata. Firma Marchesi nam nudi rešenje kojim će sve te brige postati prošlost. Smart Lock G30 je elektronski dodatak bravi koji omogućava zaključavanje i otključavanje vrata bez upotrebe ključa.

 

Smart Lock G30 je motorni pogon na baterije za postojeće cilindre, za pristup vašem domu bez ključa.
Jednostavan je za naknadnu ugradnju. Potrebno vam je samo 10-15 minuta da postavite Lockin G30 na unutrašnju stranu svojih vrata, bez bušenja vrata.

Autorizacija pristupa
Otvorite vrata pomoću aplikacije Lockin Home, PIN koda ili otiska prsta.
Slobodno upravljajte autorizacijom pristupa sa funkcijom člana i lozinke. Organizovan je i može se pratiti, članovi su navedeni, a možete birati između tri vrste lozinki: jednokratne, vremenski ograničene i trajne.

Sa uključenim senzorom za vrata, Smart Lock G30 može tačno detektovati status vaših vrata i automatski zaključati vrata. Na taj način nikada više nećete brinuti da li ste zaključali vrata. Automatsko zaključavanje može se privremeno deaktivirati pritiskom na dugme G30 tri puta, savršeno ako, na primer, samo želite brzo izneti smeće.

Lozinke i otisci prstiju šifrovani su AES-128 i čuvaju lokalno, tako da ne morate brinuti o curenju informacija.

Lockin Home
Slobodno upravljajte dozvolama pristupa putem besplatne aplikacije Lockin Home. Proverite status vaše brave i vrata bilo kada, bilo gde, saznajte ko/kada dolazi i odlazi, i što je najvažnije, možete daljinski zaključati i otključati vrata pomoću uključenog WiFi mosta. Sistem je kompatibilan sa Alexa i Google Home za glasovnu kontrolu i proveru statusa vrata. Baterija može trajati do 12 meseci, tako da ne morate uvek razmišljati o promeni baterije.

Priložena Lockin G30 tastatura sa otiskom prsta otporna je na vremenske uslove prema IP65 i bežično (na baterije), radi besprekorno sa Smart Lock G30.

 

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodu

( )