Sve Sve Pogled Impuls U praksi

Blum Revego: novi koncept prostora

#IMPULS | Životni prostor u današnje vreme ne obuhvata samo klasični dnevni boravak već uključuje kuhinju i kućne prostorije. Pogled na sva ta područja nije u svakom trenutku poželjan. Firma Blum je rešila to pitanje novim pocket sistemom Revego. Nežnim dodirom ruke otvara se pogled na skrivenu kuhinju, radno područje ili garderobu.

Nova kategorija proizvoda pocket sistema otvara potpuno nove mogućnosti višenamenskog korišćenja prostora: sa sistemom REVEGO, jedinstvenim sistemom vrata na ubacivanje sa potpuno integrisanom tehnikom, otvarate kompletne stambene prostore za upotrebu pa ih nakon toga ponovno sakrivate. Bez obzira na to da li se radi o primeni sa jednostrukim ili dvostrukim vratima, front sa potpunim izvlačenjem naizgled nestaje u vlastitom uskom korpusu, tj. sistemu pocket. 

Integrisano pocket izvođenje

S obzirom na to da je rukovanje sistemom REVEGO  jednostavno, uopšte nećete primetiti kakva se složenost krije iza inovativnog rešenja okova. Sistemi pocket odlikuju se udobnošću kretanja i standardom kvaliteta firme Blum na koje ste navikli. Za potpuno udobno iskustvo stanovanja. Fiksne širine sistema pocket omogućuju jednostavno planiranje. Bez obzira na to da li se radi o primeni sa jednostrukim ili dvostrukim vratima: sistem REVEGO omogućava slobodno oblikovanje nameštaja oko sistema pocket pa se u trenu može integrisati u izgled kuhinje ili red nameštaja. 

Praktična priprema

Dobro osmišljeni sistem pocket već sadrži sve bitne komponente. Time izbegavate komplikovani prevoz pojedinačnih delova do kupca i njihovo sastavljanje na licu mesta. Umesto toga visoki ormar sasvim jednostavno montirajte u radionici ili pogonu pa ga pažljivo upakovanog dostavite krajnjem kupcu. REVEGO takođe označava brzu i jednostavnu montažu: postavite, poravnajte i pričvrstite prethodno proizvedene sisteme pocket, zatim instalirajte frontove i klizače, kratko ih namestite – i gotovo! 

Brzo sakrivanje redova nameštaja

Frontovi sa punim otvaranjem sistema REVEGO u zatvorenom položaju u potpunosti sakrivaju sistem pocket i red nameštaja te doprinose savršenom izgledu bočnog razmaka. Pojedini delovi za upotrebu se laganim dodirom brzo otvaraju i jednako brzo ponovno zatvaraju. REVEGO uno i REVEGO duo mogu se individualno kombinovati, ali funkcionišu i samostalno. Različite nazivne dužine omogućuju fleksibilno prilagođavanje odgovarajućoj situaciji ugradnje. Na taj način sistem REVEGO pruža nove ideje za planiranje prostora i izradu nameštaja te stvara veći kvalitet stanovanja.

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodu

( )