Sve Sve Pogled Impuls U praksi

Sporedni asortiman u prodaji

#POGLED | Osnovna delatnost trgovine definisana je osnovnim asortimanom artikala, pa svaki kupac zna šta može očekivati u trgovini, npr. nameštaj u trgovini nameštajem ili testeninu i voće u trgovini hranom. Međutim, ne postoji samo osnovni asortiman već i sporedni asortiman koji nude mnoge trgovine.

Šta je sporedni asortiman?

Sporedni asortiman je dodatak koji nije direktno vezan za delatnost, ali ima smisla u smislu poslovnog uspeha, ali i kupaca koji ga kupuju. Jedan od primera je industrija nameštaja, čija osnovna ponuda uključuje sve vrste nameštaja, od vitrina preko ormara do raznih krevetnih sastava. Osim toga, trgovine nameštaja često nude vaze, ukrasni materijal, podmetače za sto ili slične proizvode koji se mogu sažeti kao sporedni asortiman. Nije reč o nameštaju, već o artiklima koji su vezani uz nameštaj i nadopunjuju ga, poput mogućnosti izlaganja vitrine ili opreme za ormare i slično.

Schachermayer sporedni asortiman

Pored okova za nameštaj i građevinsku stolariju, alata i pričvrsne tehnike, do sudopera i ugradnih aparata, Schachermayer pruža veliki izbor artikala koji nadopunjuju osnovni asortiman. Nisu okovi, ali su gotovo svakodnevno potrebni. U web katalogu ukucajte kao pojam traženja „sporedni asortiman“ i otkrijte šta sve možete naći na jednom mestu, nesmetano obavljajući svoje poslove.

WEB KATALOG: Sporedni asortiman

( )