Sve Sve Pogled Impuls U praksi

Glodanje i bušenje za profesionalce

ENT – European Norm Tools nudi širok spektar proizvoda i usluga u Evropi u području nastavaka za alate za obradu drva. ENT-European Norm Tools iz Essingena sada se može osvrnuti na 20 godina iskustva na tržištu u području alata za obradu drva. Proizvodi za glodanje i bušenje čine ključni asortiman firme.

Posebno sa svojim visokokvalitetnim alatima za obradu drva kao što su glodala i spiralne burgije uključujući pribor, ENT se pozicionirao u kućnom sektoru. Sa preko 1.000 različitih performansi proizvoda i preko 150 različitih profila za glodanje kao i velikim izborom spiralnih burgija za drvo, ENT nudi širok asortiman. Srce nemačke firme je skladište iz kojeg je oko 250.000 alata spremno za isporuku. Direktor Otto A. Bäuerle vodi firmu već dugo godina i kontinuirano je unapređuje. „Poslednjih nekoliko godina je bilo posebno izazovno, ali smo zahvaljujući dobro strukturisanom skladištu i odgovarajućim zalihama mogli snabdeti naše kupce bez prekida.“ Mnoge porudžbine napuštaju skladište u roku od 48 sati, čak i kad je veliko opterećenje.

Kvalitet bez kompromisa

Kada je u pitanju kvalitet, kod firme ENT nema kompromisa. Počevši od visokokvalitetnih sirovina, preko proizvodnje na modernim CNC mašinama i lemljenja u više etapa, do pričvršćivanja karbidnih nastavaka na telo alata, dalje do površinske oplemenjenosti do konačnog visokokvalitetnog pakovanja – deset koraka je potrebno da odgovarajuće glodalo bude isporučeno kupcu. Za to ENT koristi jedinstvenu rotirajuću ambalažu sa inovativnim rotirajućim mehanizmom, koji alat čvrsto drži u pakovanju i jednostavno se može otvoriti i zatvoriti. 

WEB KATALOG: ENT glodala

( )