Sve Sve Pogled Impuls U praksi

Individualni dizajn - Legrabox Special Edition

#IMPULS | „Najviši oblik individualnosti je kreativnost“, znao je to već nemački doktor Gerhard Uhlenbeck. Shodno s time, stručnjak za okove za nameštaj, fabrika Blum, osmislila je posebnu kolekciju dobro poznatog izvlačnog sastava Legrabox: Special Edition čini svaki komad nameštaja jedinstvenim i prikladnim za svaki stil stanovanja.

Koliko poseban može biti Legrabox? Fabrika Blum pokazala je to svojom posebnom kolekcijom Special Edition. Neobičan izgled stranica koji se temelji na novoj boji karbon crnoj mat, kao i kombinacija materijala sa nerđajućim čelikom na kojem ne ostaju otisci prstiju na površini, 3D utiskivanjem karbonskog izgleda ili strukturnim premazom sa imitacijom rđe. Special Edition kolekcija usklađenih boja nudi izvanredan izgled fioka. Unutrašnje fioke uvek su u elegantnoj karbon crnoj boji - savršena podloga za različite stilske kombinacije. Na primer, zlatni Branding-Element osigurava poseban efekat, dok sjajna spoljna površina izrađena od nerđajućeg čelika sa premazom protiv otisaka prstiju stvara uzbudljiv kontrast crnoj unutrašnjosti. Shabby chic stil, koji se učestalo koristi kod uređivanja enterijera, dolazi u kombinaciji sa ukrasnim elementima sa površinskim premazom Noble Rust ili karbon crnoj - za potpuni vizualni učinak.

Individualnost plus

Legrabox Indivudal ide korak dalje. Ovde se može u potpunosti uživati ​​u kreativnoj slobodi, odabrati individualne materijale i boje ili stranice brendirati vlastitim dizajnom. Ukratko, sa Legrabox stranicama se može postići poseban stil koji će oduševiti vaše kupce. To zna i Michael Lang iz Bluma, koji je na sajmu BWF 2022 predstavio Special Edition i Legrabox Individual: „Postoji trend individualizacije. Stolari izrađuju individualni nameštaj i treba im dati priliku da bude što slobodniji u dizajnu sa okovom. Osim toga, vrednost se pridaje i činjenici da, na primer, fioka takođe nudi slobodu dizajna. Za ovo područje, koje često karakterišu visoke cene, stvorili smo mogućnost da pomoću okova stvorimo nešto posebno i individualno."

100.000 puta

Naravno, svi Legrabox sastavi - uključujući novi dizajn - oslanjaju se na proveren kvalitet. Sa prilagodljivim Blumotion sastavom prigušivanja, koji se sastoji od 169 delova koji su promišljeni do poslednjeg detalja, fioke se nežno i tiho mogu otvoriti i zatvoriti 100.000 puta. Tu su i neverovatno lepi, tanki bočni zidovi od 12,8 milimetara koje posebnom elegancijom privlače pažnju. 

 

WEB KATALOG: Legrabox Special Edition

 

( )