Sve Sve Pogled Impuls U praksi

TECTUS sastav potpuno skrivenih šarki

#IMPULS | Sastav potpuno skrivenih šarki TECTUS za koncepte prostorija u jednoj ravni s vratima, sa i bez falca namenjen je za privatne i javne objekte.

Planiranje stvari na način da njihova stvarna vrednost u početku ostaje skrivena i da se time oslobodi prostor za druge elemente ima svoje čari. Princip oblikovanja u jednoj ravni odiše minimalizmom i sadrži preciznu tehniku i savršenstvo. „Design je i kada se ništa ne vidi!“

Na taj način sastav potpuno skrivenih šarki TECTUS omogućava kombinovanje vrata bez falca u jednoj ravni u pravolinijske strukture prostorija. Zatvorena vrata – sa nevidljivim sastavom šarki – ostaju vidljiva kao reljef. TECTUS ima nosivost do 300 kg, omogućava ugao otvaranja od 180 stepeni i može se montirati na drvene, metalne i aluminijske štokove. Trodimenzionalno podešavanje i tehnika kliznih ležajeva koja ne zahteva održavanje nalaze primenu na visoko kvalitetnim sobnim vratima kao i na funkcionalnim vratima na objektima.  
Svi modeli imaju jedinstveni izgled sa zatvorenim telom šarke koji sprečava vidljivost glodanja. Modeli se razlikuju u nosivosti i veličini, kao i u širokom spektru primene, kao npr. na drvenim ulaznim vratima, na vratima sa skrivenim štokom, model sa ekspandirajućom penom na protivpožarnim vratima i varijante sa integrisanim prenosom energije. 
 

WEB KATALOG:  TECTUS skrivene šarke za vrata

( )