Sve Sve Pogled Impuls U praksi

Maksimalna iskorišćenost kuhinjske radne površine

#IMPULS | Kuhinja je srce našeg doma: mesto svakodnevnog okupljanja kako bi se kuvalo i jelo uz zajedničke trenutke koji oslobađaju od stresa prouzrokovanog svakodnevnom rutinom. Ipak, kuhinjski prostor nije za sve ljude bajka i za mnoge znači noćnu moru. Još gore postaje kada govorimo o čišćenju, uređenju i organizaciji.

Svaki dan, kuhinja se iznova osmišljava kako bi zadovoljila potrebe i apetite svakoga. Zahteva odlično planiranje prostora, pojednostavljujući te trenutke i pretvara ih u zadovoljstvo. Inovacijom materijala, kombinacijom funkcionalnog dizajna i kvaliteta kuhinjskog prostora, čini perfektno okruženje za naše svakodnevne zadatke. 

Bilo da je u pitanju kuvanje ili čišćenje, postoje određene smernice i saveti koje treba uzeti u obzir kako bi se povećala efektivnost ovih zadataka uz istovremeno elegantan i sofisticiran izgled kuhinje kao i poslova koji se tu obavljaju. 

Osim pristupačnog rasporeda kuhinjskih uređaja i veličine radne površine, sudopera i kuhinjski dodaci su ključni faktori koji menjaju način na koji gledamo kuvanje i zadovoljavaju svakog ko je u tom prostoru. Tokom planiranja nove kuhinje, osim ukrasa i pribora, treba obratiti pažnju na tri glavna faktora. 

Konfiguracija sudopera

Sudopera je esencijalni deo kuhinje koji utiče na estetiku kuhinjskog elementa, a pritom čini i prostor za rad. Na primer, ukoliko se odlučite za podugradnu sudoperu kao što je Rodi Invisible 50, proces čišćenja je olakšan integracijom sudopere i radne ploče, postajući tako jedna celina. Ova sudopera uključuje i unutrašnju izvlačnu slavinu koja štedi prostor dok poboljšava ukupnu estetsku stranu kuhinje. 

Dodaci

Pored sudopera, dodaci su ključne karakteristike kuhinje koji štede vreme i trud. Na primer, dispenzer za sapun je odličan dodatak kako bi sakrili njegovo pakovanje. Radnu površinu upotpunite oceđivačem od nerđajućeg čelika koji je postavljen na sudoperu. Tako ćete osloboditi dodatni prostor na radnoj ploči koji inače zauzima oceđivač za suđe. 

Površinska obrada

Kada je kuvanje i čišćenje pri kraju, površine od nerđajućeg čelika olakšavaju navedene procese dok dodaju moderan aspekt celokupnom izgledu kuhinje. 

Maksimalnim integrisanjem dodataka i radne ploče, rešavamo se manje bitnih predmeta, a povećavamo pristupačnost kuhinji.

WEB KATALOG: Rodi sudopere

( )