Sve Impuls

Klizači za svaku primenu

Blum

#IMPULS | Blum klizači nude kvalitet iz čelika za ideje od drveta. Za svaki zahtev, austrijska firma nudi odgovarajuće rešenje: sistem STANDARD namenjen radionicama, svestrani TANDEM i prefinjeni MOVENTO. Za još više udobnosti, dostupne su različite tehnologije kretanja.

Raznovrsnost proizvoda

Zavisno od potreba, odnosno o nameni fioke, Blum nudi različite varijante: vidljivi ili skriveni sistem klizača sa širokim spektrom dubina, načina izvlačenja i klasama nosivosti od 30 do 70 kg. Kod TANDEM klizača su moguća i dva načina pričvršćivanja. Sistemi Blum klizača se mogu koristiti sa do 4 tehnologije kretanja za nežno i tiho otvaranje i zatvaranje. 

Izvlačne police

Sistemi klizača iz firme Blum kretanje fioka čine posebnim iskustvom. Svoju stabilnost i otpornost dokazaće u teškoj svakodnevnoj kuhinjskoj rutini. Klizači su isto pogodni i za kupatilo, hodnik, u dnevnoj ili spavaćoj sobi. Bez obzira gde, Blum klizači uvek poboljšavaju kvalitet stanovanja. 

Kvalitetan sistem

MOVENTO, TANDEM i STANDARD su testirani sa 100.000 otvaranja i zatvaranja od čega je 30.000 do zaustavljanja. Plastični točkići sa niskim trošenjem na klizačima osiguravaju da ne dođe do abrazije metala. Blum pridaje veliku pažnju preciznosti prilikom proizvodnje kako bi njihovi klizači nameštaju osigurali duži životni vek. 

Jednostavno planiranje i obrada

Blum za svoje sisteme nudi odgovarajuće usluge i pomoćne procese kako bi podržali kompletan lanac vrednosti. Blum konfiguratori pomažu prilikom digitalnog planiranja. Rezultat jednostavno eksportujete u CAD softver. Dodatna ušteda vremena: kod primene različtih klizača, slika bušenja i pozicije za pričvršćivanje ostaju iste.

WEB KATALOG: Svi artikli - MOVENTO - Schachermayer Online Katalog

WEB KATALOG: Svi artikli - TANDEM izvlačni sistemi - Schachermayer Online Katalog

( )