Sve Sve Pogled

Radna odeća Fridrich i Knoxfield kolekcije

#POGLED | Udobna i funkcionalna radna odeća pokreće radnike da svakodnevno daju najbolje od sebe u najrazličitijim uslovima. Predstavljamo vam kolekcije u koje je utkano dugogodišnje iskustvo u proizvodnji radne odeće zbog čega funkcionalan dizajn ne ostavlja mesta za dodatne želje i potrebe.

Fridrich kolekcija radne odeće dizajnirana je tako da kombinuje moderan izgled sa funkcionalnošću i sve to uz izuzetan odnos cene i kvaliteta. Ova kolekcija koristi kombinaciju sive boje kao osnove sa crnim i narandžastim detaljima, a materijal je mešavina 20% pamuka i 80% polietera, 235 g/m2. Praktični i udobni modeli iz ove kolekcije su pravi izbor za svakog profesionalca.

Radni polukombinezon proizveden je od 80% polistera i 20% pamuka, 235 g/m2, sa dosta praktičnih džepova uključujući i džepove za umetanje štitnika za kolena. Dizajn kombinuje sivu boju sa narandžastim detaljima i crnu boju sa crvenim detaljima. Poseduje Oxford poliester ojačanja na mestima izloženim većem habanju.

Radne pantalone proizvedene su od 80% polistera i 20% pamuka, 235 g/m2. Dizajn kombinuje sivu boju sa narandžastim detaljima i crnu boju sa crvenim detaljima. Praktični džepovi, Oxford poliester ojačanja na mestima izloženim većem habanju, poseduju džepove za umetanje štitnika za kolena.

Radna bluza proizvedena je od 80% polistera i 20% pamuka, 235 g/m2. Dizajn kombinuje sivu boju sa narandžastim detaljima i crnu boju sa crvenim detaljima. Praktični džepovi i Oxford poliester ojačanja su na mestima izloženim većem habanju.

 

Nova kolekcija Knoxfield će vam omogućiti da budete jedinstveni na lak i veoma pristupačan način. Inovativnost ove linije se ogleda u mogućnosti kombinovanja različitih odevnih predmeta i može učiniti da izgledate u isto vreme jedinstveno i prepoznatljivo. Moderan kroj koji zadovoljava zahteve sa visokom vidljivošću je rezultat originalne ideje dizajnera Tomaša Hiblera.

Muški radni polukombinezon sa elastičnim tregerima i pojasom, ima dva džepa za ruke, jedan bočni multifunkcionalni džep na nogavici, jedan multifunkcionalni džep na grudima, D-kopča za ID karticu, dva zadnja džepa, ojačan deo na kolenima sa džepom za postavljanje štitnika za koleno, mogućnost da se dužina pantalona poveća za 5 cm, ojačan zadnji deo na dnu nogavice, dekorativne štepove i kontrastne detalje visoke vidljivosti. Materijal 65% poliester, 35% pamuk, 275 g/m2, sa ojačanjima od 600D poliestera na mestima izloženim većem habanju.

Muška radna bluza sa ruskom kragnom modernog je kroja. Rukavi se mogu skinuti. Sadrže dva velika džepa za ruke i jedan multifunkcionalni džep na grudima, D-kopča za ID karticu, ojačan deo na ramenima, elastične manžetne, dekorativni kontrast štepova visoke vidljivosti. Materijal 65% poliester, 35% pamuk, 275 g/m2, sa ojačanjima od 600D poliestera na mestima izloženim većem habanju.

Muške radne pantalone sa elastičnim pojasom, imaju dva džepa za ruke, jedan bočni multifunkcionalni džep na nogavici, D-kopča za ID karticu, dva zadnja džepa, petlja za alat na struku u kontrast boji, ojačan deo na kolenima sa džepom za postavljanje štitnika za koleno, mogućnost da se dužina pantalona poveća za 5 cm, ojačan zadnji deo na dnu nogavice, dekorativni štepovi i kontrastni detalji visoke vidljivosti.

Muški zimski prsluk je sa dva lica i sa kapuljačom koja se skida, jedna strana je visoke vidljivosti, ojačan je deo na ramenima, ima reflektujuće detalje, kapuljaču sa postavom visoke vidljivosti boje uparene sa bojom dekorativnih štepova, a obim donjeg dela prsluka se može podešavati. Materijal je 100% poliester, 300D/TPU, 200 g/m2.

Mesto za vaš logo

Kolekcije radne odeće Fridrich i Knoxfield u predstavljenim serijama zadržavaju veliku slobodnu površinu za vaš logotip. Preduzeće Schachermayer iz iskustva zna vrednost individualizacije radne odeće pa vam pruža tu uslugu uz potpuno besplatnu koordinaciju, odnosno posredovanje između vas i štamparije. Naši prodajni predstavnici u kancelariji i na terenu rado će vam pružiti više informacija.

 

KONTAKT

T. 011/ 78 70 233
E. info@schachermayer.rs

( )