Sve Sve Pogled Impuls

Blum Space Step

#IMPULS | Uz SPACE STEP dobijate više na svim prostorima, baza nameštaja dobija mnoge funkcije – služi kao novi prostor za spremanje u sklopu baze, omogućuje lako dosezanje gornjeg ormarića i na jednostavan i siguran način pruža pomoć najmlađim ukućanima.

Zahvaljujući rešenju SPACE STEP, osim što ćete moći da planirate više ormarića, dobićete i dodatan prostor za spremanje u bazi. Za dvostruko zadovoljnije kupce. U malim stanovima potrebno je iskoristiti svaki raspoloživ prostor za spremanje. Uz SPACE STEP se izbor mogućnosti oblikovanja povećava.

Lepo, nežno i sigurno

Zahvaljujući tehnologijama kretanja firme Blum rešenje za baze SPACE STEP možete  lako otvoriti, primera radi,  pomoću električne podrške pri otvaranju SERVO-DRIVE. Nežno zatvaranje osigurava prigušenje BLUMOTION. Rešenje za baze SPACE STEP i onim najmlađima pomaže da lako dohvate radne površine, sudopere ili umivaonike.

Stepenica se spušta već pri opterećenju od 8 kg, sigurno se blokira i pruža čvrst oslonac.

Dodatna vrednost

Od pribora za pečenje do cipela – SPACE STEP omogućava razne funkcije baze, bilo da se radi o kuhinji, kupatilu ili hodniku. Kreirajte pametno rešenje za baze pomoću proizvoda firme Blum koji su vam poznati: sa svim klizačima i Box sistemima iz Blum programa. 

Tehnologije kretanja

Opremite SPACE STEP dokazanim tehnologijama kretanja firme Blum. Za još lakše rukovanje u kuhinji preporučujemo električnu podršku pri otvaranju SERVO-DRIVE. Uz nju će vaš kupac jednostavno dodirnuti bilo koje mesto na polici, a SPACE STEP će se prigušeno ponovno zatvoriti zahvaljujući tehnologiji BLUMOTION.

 

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodu

(Autor: Marijana Simić, 25.05..2022 )

( )