Sve Sve Impuls

Izvlačna kolona Pleno Plus

#IMPULS | Bilo bi lepo kada bi sadržaj ormarića kompletno bio vidljiv prilikom otvaranja - a pritom u potpunosti iskoristiti kapacitet polica. Sada ste to u mogućnosti: Peka donosi novitet na tržište sa Pleno Plus izvlačnim okovom. Sadržaj svih polica se izvlači i vidljiv je samo jednim pokretom ruke, a tu je i dodatni prostor bočno na vratima.

 

Dovoljan je jedan potez rukom  i vrata ormarića sa okovom Pleno Plus se otvaraju. Sve police, uključujući i gornje, istovremeno se izvlače napolje i celi sadržaj je odmah vidljiv. Police se impresivno glatko izvlače, toliko lako da ih može i dete otvoriti. Ipak, da dohvati gornje police, potrebno je i da još malo poraste. Svi ostali korisnici ergonomski lako mogu pristupiti svojim zalihama. Pošto je najviša polica podeljena na nju možete lepo smestiti određene predmete ili namirnice. Pored toga, u vratima ormara su takođe police - poput onih u frižiderima. Na gornje police ormarića mogu se staviti neke veće zalihe, na donje posuđe i pribor za jelo, a na policu vrata manje zalihe, kao što su začini i činije.

Preglednost, ušteda vremena, zaštita namirnica

Sve police se automatski izvlače van ormara prilikom otvaranja vrata i na taj način u sekundi imate pristup kompletnom sadržaju. Navedeno štedi dosta vremena, jer ne morate preturati po policama kako bi našli ono što tražite. A kada vam je sve vidljivo, hrana i ostale namirnice se ne mogu pokvariti i propasti. Pleno Plus je pravi novitet na tržištu, kakvog dosad nije bilo u ponudi. Ni jedan drugi okov za ormar ne nudi  ovakvu kombinaciju - velike police gore, srednje dole, a sa strane male police. Na ovaj način su vidljive i pristupačne police na svim etažama.

Ormar Pleno Plus u ponudi je sa kompletnim setom okova, policama različitih veličina, podesivih po visini i vođicama za lako otvaranje i izvlačenje. Sa drvenim kutijama i magnetnim pregradama, police se mogu fleksibilno opremiti. 

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodima

( )