Sve Sve Impuls

TopLine okov za klizna vrata

Zatvaranje bez ikakvog napora © Hettich

#IMPULS | Prostor za odlaganje je dragocen. Efikasno korišćenje životnog prostora i prostora za odlaganje postaje sve važnije. Takođe, izazov predstavlja i način na koji je nameštaj dizajniran. Hettich TopLine okovi za klizna vrata ispunjavaju sve ove zahteve.

TopLine je vrhunski okov za klizna vrata koji je posebno pogodan za teška klizna drvena vrata ili vrata s aluminijskim okvirom u prostorima za spavanje. Luksuzno otvaranje i zatvaranje i prvoklasne Silent System performanse. I sve to uz neverovatnu širinu područja primene. 

Bez napora

Klizna vrata se pokreću sa ogromnom lakoćom, tako da imate osećaj da vrata sama klize. Tiho i luksuzno otvaranje i zatvaranje vrata, kao nikada pre.  Garnitura okova TopLine harmonizuje udobnost stanovanja i prostornu efikasnost. Zahvaljujući usavršenom Silent Systemu, vrata se lagano i pouzdano otvaraju i zatvaraju, ne gube performanse čak ni nakon dužeg perioda korišćenja. 

Ušteda prostora

Osigurajte optimalnu upotrebu prostora za odlaganje, a takođe i brz i lagan pristup. Sigurnost pre svega: karakteristika laganog samozatvaranja prigušivača bezbedno drži vrata otvorenim. Lagano za pristup: široko otvorena vrata uz minimalni pomak.

Lagana i sigurna instalacija

Jednostavno i efikasno, vodeći delovi se brzo montiraju, bez upotrebe posebnih alata. Vrata se mogu montirati na podu bez brige da će se oštetiti sistem okova. Moguće je podešavanje visine krila, naleganja vrata i jačine zatvaranja. Hettich TopLine okov za klizna vrata se montira tako da je jedva vidljiv, što dodatno olakšava dizajn nameštaja. Okov može nositi velike frontove i vrata do 50 kg.

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodima

( )