Sve Pogled

Upoređivanje artikala

#POGLED | Schachermayer kupci cene našu široku ponudu proizvoda različitih proizvođača. Zbog konstantnog širenja prodajnog asortimana, kupcima prilikom pretraživanja artikala nije lako održati preglednost. Posebna olakšica pri tome je opcija upoređivanja artikala u web katalogu.

Opsežna priprema podataka o artiklima čini osnovu za relevantno upoređivanje. Zahvaljujući mnogo dodatnih informacija, kao kupac možete kreirati jasnu sliku ponuđenih artikala. Kako bi se omogućilo upoređivanje različitih proizvođača i njihovih proizvoda, neophodno je istražiti dodatne informacije o samim proizvodima. Kvalitet podataka od različitih dobavljača će u tu svrhu biti iznivelisan i na taj način će biti moguće jasnije upoređivanje.

Bitne funkcije

Mnogim kupcima pomaže opcija „Uporedna lista“, koja nudi poređenje sličnih artikala zahvaljujući praktičnim i dobro istraženim informacijama. Upoređivanje artikala služi kao osnova za odluku o kupovini jer će kupcu pomoći da pronađe proizvod upravo za njegove individualne potrebe. Da biste mogli koristiti navedenu opciju, potrebno je da budete prijavljeni na naš Portal za partnere. Direktno upoređivanje između različitih proizvođača i brendova kupcu nudi značajnu olakšicu koja u najboljem slučaju može uštediti dosta vremena i  novca. Količina ponuđenih artikala je svakim danom sve veća što pregled čini težim. Prilagođavanjem specifičnih pojmova i optimalnom prezentacijom, to nastojimo da olakšamo. 

Dalji razvoj

Svakodnevno nastojimo da nađemo najbolja moguća rešenja i ponude za kupce. Ulaganje u informacije se dugoročno isplati. Naši kupci cene nivo usluge i mogućnost jednostavnog i detaljnog upoređivanja artikala.
Naravno, svakodnevno radimo na tome kako bi opciju upoređivanja artikala unapredili i dalje razvijali. Stoga, nemojte se ustručavati dati nam dragocene savete i predloge, najbolje putem opcije „Komentari o artiklu“.

Portal za partnere

( )