Sve Impuls

KEEP CLOSED – Elegantno zatvaranje sobnih vrata

Drvena sobna vrata unose toplu atmosferu u svaki enterijer i nezaobilazan su deo mnogih koncepata unutrašnjeg arhitektonskog uređenja. © Simonswerk

#IMPULS | Inovativno, moderno i komforno. Ove reči najbolje opisuju sistem zatvaranja drvenih sobnih vrata. Magnetno zatvaranje je skriveno u falcu i štoku, pa samim tim na zatvorenim vratima ništa nije vidljivo osim rukohvata.

Zatvaranje sobnih vrata magnetom: bez struje, bešumno, bez trošenja materijala i sigurno u njegovoj funkciji

Bešumno otvaranje i zatvaranje

Drvena sobna vrata prenose toplu atmosferu i nezaobilazan su deo mnogih koncepata unutrašnjeg uređenja. Upotreba funkcionalnih detalja kao što su brave i spojnice čine te koncepte modernim i savremenim. Sa KEEP CLOSED krilo vrata se pridržava pomoću magneta i potrebno je samo jednostavno povlačenje ili guranje da bi se vrata otvorila ili zatvorila – bez pritiskanja rukohvata. Jačinu magneta je moguće individualno podesiti tako da vrata ostaju sigurno u zatvorenom položaju.

Individualne mogućnosti primene

Primena ovog sistema zatvaranja moguća je na punom drvenom štoku kao i na drvenom futer štoku, na vratima sa i bez falca. Magnet KCM 50 sa magnetnom pločom KCM50/H čini savršenu celinu. Kod vrlo visokih vrata moguće je kombinovati više magneta, koje je moguće pozicionirati na različitim delovima vrata.

Alternativne varijante rukohvata

Za montažu elegantnih rukohvata KCH 1700 i KCH 1200 nije potrebno frezirati krilo vrata. Rukohvati se vrlo jednostavno fiksiraju pomoću šablona i samolepljive trake koja se nalazi na rukohvatu. Ponudu zaokružuje izbor jedne od pet atraktivnih površinskih obrada rukohvata KCH, koji su pogodni i za montažu na staklenim vratima.

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodima KCM 50

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodima KCH 1700

( )