Sve Impuls

Jednim klikom miša do željenog poda

#IMPULSE |Tri sekunde – to je sve što je potrebno da očarate svoje kupce. Sa planerom prostorija za podove, željeni pod se može postaviti i vizualizovati virtuelno u odgovarajućoj prostoriji. Na ovaj način, graditelji mogu da vide pravi pod u sopstvenom domu i naprave pravi izbor.

Ne može biti lakše

Vaš kupac bi trebalo da bude u mogućnosti da zamisli novi pod u svom domu. Planer sobe je savršen alat za to. U planer prostorija postavljate fotografiju stambenog prostora, birate odgovarajuće podove i pravac postavljanja, vidite kako pod izgleda u prostoriji i ubedite svog kupca.

Jedan klik do poda iz snova

Planer soba radi jednako lako na pametnom telefonu kao i na radnoj površini. Ukoliko ste na sajtu kupca, dovoljna je fotografija sobe koju možete da učitate u planer sobe putem linka. Sada klijent može direktno na pametnom telefonu da vidi kako različiti podovi menjaju prostoriju. Ako kupac dođe u vaš izložbeni prostor, potrebna vam je fotografija sobe unapred. U konsultaciji idite na partnerski portal na vebshop.schachermaier.com, idite do „Planer sobe“ i otpremite fotografiju. Zajedno možete kliknuti kroz izbor brendiranih podova i biti inspirisani različitim dekorima i površinama.

Trenutno je dostupno oko 50 različitih podova brendova kvaliteta i asortiman se stalno proširuje. Planer sobe automatski prepoznaje odgovarajuću površinu poda i postavlja pod tačno u prostoriji, uzimajući u obzir noge stolice i stola, biljke ili drugi nameštaj. Originalna situacija svetla i senke je zadržana i na taj način oslikava postavljeni pod na realističan način.

DIREKTNO U PLANER SOBA https://schachermayer.materialo.photo/?lng=rs 

 

( )