Sve Pogled Impuls U praksi

Svestran među sistemima klizača

#IMPULS | Skriveni sistem klizača TANDEM je svestrano rešenje za vaše ideje od drveta. Zahvaljujući velikom rasponu, posebno ste fleksibilni kada je u pitanju dizajn. Izaberite iz širokog spektra nazivnih dužina, različitih tipova izvlačenja i nosivosti kao i tehnologija kretanja za tiho i lagano otvaranje/zatvaranje.

Posebna prednost TANDEM-a je široki program. Skriveni sistem klizača podržava opterećenje do 30 kg i dostupan je kao potpuno ili delimično izvlačenje. Takođe, dostupne su nazivne dužine od 250 do 650 mm. 

Lakoća za vek trajanja nameštaja

TANDEM sistem klizača karakteriše rad bez napora. Plastični valjci koji se malo troše osiguravaju bolju distribuciju težine fioke i nema habanja metala. Zahvaljujući Blum tehnologijama kretanja, fioke se potpuno tiho otvaraju i zatvaraju. 

Stabilnost

Sa skrivenim sistemom klizača moguća su vrlo široka, visoka i duboka izvlačenja blizu poda. Zato što je stabilan i ima dobru vrednost opterećenja – čak i kada je fioka potpuno napunjena. Vaši kupci time dobijaju dosta prostora za hranu u svim prostorijama. 

Široka primena

TANDEM u hodniku. Nameštaj u hodniku nudi prostor za mnoge sitnice. Takođe, i velike stvari bi trebale biti dobro spakovane – idealno u visokim, širokim izvlačenjima. Nosivost do 30 kg omogućava vam da implementirate izvlačenje blizu poda i spakujete teže i veće stvari. 

TANDEM u kupatilu. U kupatilu su osmišljena sofisticirana rešenja nameštaja. Sa TANDEM programom moguće je realizovati široke fioke sa kratkim nazivnim dužinama – sa stabilizatorom stranica.

TANDEM u dnevnoj sobi. Ostvarite svoje ideje za nameštaj, npr. veoma široki elementi za izvlačenje, niske ploče ili police za izvlačenje. Za široke izvlake sa kratkim nazivnim dužnama, BLUM je razvio stabilizator stranica. Zahvaljujući BLUMOTION tehnologiji, zatvaranje je lagano i tiho. 

WEB KATALOG: Više informacija o proizvodima

 

(Autor: Marijana Simić, 08.09.2022 )

( )